VIDEO – OVO JE NEVJEROVATNO – U Vijetnamu ga zovu Doktor-Anđeo… ZA 5 MINUTA VRAĆA GLUHONIJEMIM ČULO SLUHA I SPOSOBNOST GOVORA

U Vijetnamu već duže vrijeme postoji čovjek koji na jednostavan i brz način vraća gluhonijemim osobama čulo sluha i sposobnost govora..

       

Ni mi kada smo čuli nismo vjerovali, misleći da je sve samo naučna fantastika ali smo se na veliku radost iznenadili..

Doktor-Anđeo dolazi iz Vijetnama i zove se Vo Hoang Yen ima 44 godine i posvetio je život vjeri i pomaganju drugima.. On već 14 godina luta po Aziji i liječi ljude od paralize, migrena, oporavlja srce i cirkulaciju, vraća u funkciju mišiće koji su atrofirali, odstranjuje male i srednje tumore, vraća gluhonijemim osobama čulo sluha i sposobnost govora..

 

Vo Hoang Yen kaže da su ponekad njegove metode bolne i neugodne i da u tim trenucima koristi humor kako bi olakšao liječenje..

      

On kaže da je jednostavno.. “Izliječite sam uzrok bolesti i bolest će sama isčeznuti, nekada ne momentalno ali ćete onda lako sanirati posljedice i izbrisati bolest kao da nikad nije ni bila”..

 

Dao je i jedno zanimljivo poređenje:

“To vam je kao kada balon izduvava.. Vi možete naravno duvati i dopunjavati zrak u balon ali će on sa vremenom sve brže izduvavati ili

možete kvalitetno popraviti ono mjesto odakle izduvava i onda polako balon vratiti u prvobitno stanje”..

 

Pogledajte jedan od mnogih video snimaka liječenja:

 

Emir Suljic za Alternativno.net

 

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *