Intenzitet OVOGA određuje koliko će se BRZO vaše želje ostvariti!

Univerzum je mentalne prirode, sačinjen od inteligentne energije.

 

Svaka misao koju mislite stvara vaš doživljaj stvarnosti. Svaka misao koju mislite, kao kamen bačen u vodu, stvara valove koji se šire nadaleko i naširoko.

 

 

Ovi valovi pokupe sve što je slično toj misli i to vam vrate natrag umnoženo mnogo puta.

Osjećaji daju energiju i moć mislima. Intenzitet osjećaja određuje veličinu valova koje vaše misli stvaraju. Intenzitet osjećaja određuje koliko će se brzo vaše misli manifestirati kao vaša životna iskustva.

Misli ljubavi, radosti, mira, zdravlja i izobilja stvaraju iskustva dobrobiti. Misli i osjećaji neimaštine, brige, uzrujanja, bolesti, patnje i odvojenosti od Izvora svih blagoslova stvaraju još više iskustava sličnih takvim mislima.

Misli ne funkcioniraju izolirane jedne od drugih, već su ojačanje ili oslabljene drugim mislima. Misli koje su u sukobu donekle neutraliziraju jedne druge i one snažnije se manifestiraju u vašem životu.

 

Nije bitno da li se misli koje mislite odnose na vas ili na nekog drugog.

 

Svaka misao koju mislite proizvodi srodne plodove u vašem životu. Da bi iskusili izobilje, držite se misli i osjećaja izobilja, podsjećajući se da se Izvor svog izobilja nalazi unutar vas i da će vaše misli i osjećaji izobilja vas uputiti ka onome što treba učiniti da bi iskusili svo obilje koje želite u vašem životu.

Ako mislite na jedan način o sebi, a na drugi o nekom drugom – dobar, loš, ispravan, pogrešan, lijep, ružan, pametan, glupav, lud ili bilo što drugo – vi ćete manifestirati u svom životu što god je u skladu s vašim snažnijim mislima i osjećajima.

Vježbajte se ispuniti svoju svijest mislima, kako o sebi tako io svima drugima- života punog ljubavi, mira, svjetlosti, radosti, zdravlja, izobilja, mudrosti i svijesti jednog vječnog Životnog inteligentnog duha koji sve prožima i kroz sve se izražava.

 

izvor: atma.hr

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *