Pojavio se Superkrvavi plavi Mjesec na nebu: Evo što ovaj fenomen donosi za tvoj horoskopski znak

Nebo je noćas bilo obilježeno predivnim astrološkim fenomenom – Superkrvavim plavim Mjesecom.

 

 

 

 

Ova pojava zapravo su tri fenomena u jednom – potpuna pomrčina Mjeseca, Plavi Mjesec i Supermjesec.

 

 

 

 

Potpuna pomrčina mjeseca u kombinaciji s ovim dvjema pojavama na nebu se može vidjeti svakih 36 godina, a Mjesec se doima narančastim jer ulazi u Zemljinu sjenu.

 

 

 

 

Supermjesecom se naziva trenutak kada je Mjesec najbliži Zemlji pa izgleda jako velik i jako sjajan, a Plavim Mjesecom se naziva drugi puni Mjesec u kalendarskom mjesecu, a pojavljuje se svake dvije godine i osam mjeseci.

 

 

 

 

Najbolje se mogao vidjeti u Sjevernoj Americi u zoru, ali mi u Evropi smo nažalost ostali zakinuti.

 

 

 

 

Ova fascinantna pojava konkretno za nas znači slušanje srca, razvijanje kreativnosti i provođenje konkretnih akcija, a evo i poruke za svaki horoskopski znak.

 

 

 

 

Ovan

 

 

Vrijeme je da pustiš svoj glas jer je ovo vrijeme zrelosti. Nema više odgađanja, nema više sumnji, pokreni se i učini ono što si odavno htjela učiniti.

 

 

 

Bik

 

 

 

Duboko udahni i jednostavno budi svoja. Možda misliš da bi trebala ubrzati kako bi držala korak sa svima, ali ti djeluješ sporije i temeljitije. Ne mijenjaj se zbog ikoga.

 

 

 

Blizanci

 

 

 

Previše razmišljaš i zamaraš svoj mozak nevažnim stvarima. Umjesto da mučiš moždane vijuge, pokreni se. Kreativnost ti je na vrhuncu, samo trebaš ideje pretočiti u djela. Možeš ti to!

 

 

 

Rak

 

 

 

Sada se prije svega trebaš posvetiti sebi i prestati se toliko opterećivati drugima. Da, lijepo je pomagati, ali sebi trebaš biti na prvom mjestu, zar ne?

 

 

 

Lav

 

 

Dugo vremena si čekala i konačno si dočekala otvaranje nekih novih vrata. Sada trebaš manifestirati sve što si zamišljala jer ti je put pod nogama.

 

 

 

Djevica 

 

 

 

Možda si malo previše teritorijalna i zbog toga počinješ gušiti ljude oko sebe. Popusti malo i vidjet ćeš kako je lako voljeti i biti voljena.

 

 

 

Vaga

 

 

 

Odlično se osjećaš u društvu, ali ono nekada zna gušiti tvoju individualnost. Kako bi i dalje suosjećala s drugima, jednostavno moraš biti povezana s unutarnjim ja.

 

 

 

Škorpion

 

 

 

Ovoga puta se ne radi o tvojoj eksplozivnoj seksualnosti već o drugoj vrsti strasti. Onoj za poslom. Obrati pozornost na finansije i izvore zarade jer možeš pronaći nešto što će ti osigurati još bolju finansijsku stabilnost.

 

 

 

Strijelac 

 

 

 

 

Mjesec u Lavu za Strijelce znači proboj kreativnosti i uzimanja stvari u svoje ruke. Prilično si ekscentrična, i to je sasvim ok. Iskoristi tu osobinu u neke konkretne svrhe i bit će dobro.

 

 

 

Jarac

 

 

 

Možda ćeš biti tužnija i sentimentalnija nego ikad prije, i to je dobro. Barem ćeš konačno otkriti svoje osjećaje, a ako ti neko ne vrati istom mjerom, ne uzimaj to k srcu.

 

 

 

Vodenjak

 

 

 

Ako imaš problema u vezi, ovo je vrijeme kada će ti cijela situacija postati jasnija. Vrijeme je da konačno položiš karte na stol i kažeš što želiš i očekuješ.

 

 

 

Ribe

 

 

 

Imaš velike snove? To znači da ti trebaju još veći planovi za ostvariti ih. Konačno ćeš dobiti priznanje za svoj trud i zbog toga ćeš se osjećati odlično i motivirano za dalje.

 

 

 

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *