KAKO STARE RAZNI ZNACI ZODIJAKA?

Svako od nas stari na drugačiji način. Na to utiče tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane.

 

 

Ali postoje neke opšte tendencije, koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova.

 

 

Čitajte o sebi i prijateljima, biće vam interesantno!

 

 

 

Ovan

 

 

 

 

Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u datom trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu“, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni da sanjaju.

 

 

 

Bik

 

 

 

 

Bikovi vole malo više da pojedu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

 

 

 

Blizanci

 

 

 

 

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju da rade, napreduju i razvijaju se.

 

 

 

Rak

 

 

 

 

Rakovi se dele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podseća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i dede.

 

 

 

Lav

 

 

 

 

Lavovi su staloženi i snishodljivi. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele da budu autoritet i uzor mnogima.

 

 

 

Devica

 

 

 

 

Device počinju negativno da prihvataju svet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje da ostanu u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su strogi, pametni, i negovane dame i gospoda.

 

 

 

Vaga

 

 

 

 

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

 

 

Škorpija

 

 

 

Škorpije su važne i ugledne. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrisane na svoje ciljeve i ubeđenja. Tvrdoglave su i nametljive.

 

 

 

Strelac

 

 

 

 

Strelčevi se trude da ne primećuju starost, i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i seksepil zadrže i do pozne starosti.

 

 

 

Jarac

 

 

 

 

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i detinjast.

 

 

 

Vodolija

 

 

 

 

Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postanu ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

 

 

 

Ribe

 

 

 

 

Ribe se mnogo plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je bilans, sumiraju rezultate. Zbog preterane brige mogu da žive kraće, nego što bi inače.

 

 

 

 

Poklapa se, zar ne? Pokažite ovo svima, neka čitaju i analiziraju ponašanje svojih baba i deda, a neka i sami znaju šta ih čeka u budućnosti!

 

 

 

 

izvor:uspesnazena.com

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *