Ako smo fizički bolesni, bolesna nam je i duša

Prvo liječi dušu, zatim tijelo.

 

~ Hipokrat

 

 

 

Sve bolesti i nelagode u tijelu su konačna fizička manifestacija energetskog disbalansa na razini duše. Živimo u uzročno posljedičnom svemiru i svaka manifestacija ima uzrok, namjeru, svjesnu ili nesvjesnu. Tako možemo promatrati dušu kao glavni izvor, ona definira sve ostalo, fizičko, mentalno i emotivno. Kako gore tako i dolje i obrnuto, iz eteričnog polja energija se spušta u fizičko, ako smo fizički bolesni, bolesna nam je i duša, pati od svih akumuliranih emocija, misli, strahova.

 

Toksične misli uzrokuju toksične emocije koje uzrokuju toksično tijelo. Možemo puno napraviti pravilnom ishranom, detoxom itd, ali tako liječimo simptome ne i uzrok i u bližoj budućnosti postoji velika šansa da se bolest vrati. Bitno je harmonizirati i uskladiti sve aspekte našeg bića.

 

 

Zato je energetsko iscijeljivanje pristup koji rađa plodove, oslobađa dušu pritiska emocija, sjećanja i svega što nije u balansu sa istinom i popušta pritisak na umu i tijelu, istina je bezuvjetna ljubav od koje smo satkani i ne moramo pristajati na ništa manje od toga.

 

 

Ljubav nije bolesna, nije tužna, ona je vesela, inspirativna, puna svjetla koje sve obasjava.

 

 

 

 

Izvor:atmahr

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *