Horoskop za OŽUJAK – BLIZANCI i RAK

BLIZANCI – horoskop ožujak 2018.

 

 

Ljubav i veze

 

 

U prvom dijelu ožujka 2018. godine Mars se nastavlja kretati kroz kuću parova direktnim hodom i šalje strastvene vatrene impulse uslijed kojih postajete jako aktivni kada se radi o ljubavnom životu. Spremni ste preuzeti inicijativu, djelovati, donositi odluke i potruditi se kako bi bili uspješan par.

Ponekad ćete požurivati stvari, forsirati ili ćete biti promjenjiva raspoloženja. A možda je vaš partner nagle naravi i mračan. Što god bilo, Mars će zapapriti stvari. Bez njega stvari sjajno izgledaju: Merkur, vladar Blizanaca, nalazi se u sretnoj i dobroj kući, a društvo mu pravi Venera, simbol ljubavi i vladar kuće strasti Blizanaca.

 

Ožujak 2018. godine povoljan je za ljubav, zabavu, uživanje u dvoje i za zajedničke ciljeve.

 

 

Posao i novac

 

 

Puno novih prilika koje vam se nude mogu unaprijediti vašu karijeru, društveno – profesionalni status i donijeti vam željeni uspjeh u ožujku 2018. godine. Merkur, vladar Blizanaca, prolazi kroz kuću karijere i prestiža Blizanaca početkom mjeseca, a zatim, nakon 6. ožujka, prelazi u sretnu 11. kuću Blizanaca. Dodajmo tome i predivno društvo Venere koje Merkur ima, a Venera je Mala Sreća i donosi vam sreću, profitabilne suradnje, novac i podršku.

 

 

Povrh svega, zato što je uključena 11. kuća, vaša je sreća udvostručena i budite sigurni u to da vas publika voli, odlično ćete se uklapati u sredine i grupe ljudi s kojima dijelite iste interese ili ciljeve. Imat ćete naklonost nadređenih, sljedbenika, fanova, prijatelja i svakog tko vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

 

 

Trigon kojeg formiraju Sunce (smješteno u kući karijere Blizanaca) i Jupiter (Velika Sreća! – smješten u vašoj kući posla) obećava značajna postignuća, najvjerojatnije u drugoj dekadi mjeseca.

 

 

Zdravlje i moral

 

 

Tijekom ožujka 2018. godine bit ćete u dobroj formi i sjajnog raspoloženja. Unatoč tome, niste potpuno sigurni i zaštićeni od neugodnosti. Mars, vladar vaše kuće bolesti, može donijeti nekoliko iznenađenja u zadnjem dijelu mjeseca, nakon 17. ožujka, kada stiže u nepovoljnu kuću gdje susreće Saturna. Zato nemojte dopustiti da vaš optimizam uspava vaš instinkt za preživljavanje i udaljite se od potencijalno opasnih situacija.

 

 

Savjet

 

 

Budite društveni, sklapajte nova prijateljstva, suradnje ili partnerstva, postanite član udruge ili neke druge organizacije!

 

 

 

 

RAK – horoskop ožujak 2018.

 

 

Ljubav i veze

 

 

Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvaćat ćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom dijelu mjeseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje.

S druge strane, možete računati na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tijekom ožujka 2018. godine. Drugim riječima, iako će biti komplikacija, problemi se mogu riješiti i dobro će vam ići.

 

 

Posao i novac

 

 

Mars ostaje u kući posla Raka sve do 17. ožujka 2018. godine, što znači da je prvi dio mjeseca odlučan i učinkovit, ali možete očekivati obaveze i poslove koji su neplanski i moraju se riješiti u što kraćem roku ili kritične situacije koje zahtijevaju hrabrost i okretnost.

 

 

Trigon kojeg prave Jupiter, vladar kuće posla Raka, i Sunce, vladar kuće novca Raka, donosi materijalne i profesionalne prilike, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca. Te nove prilike mogu biti povezane s intelektualnim i kreativnim sposobnostima, putovanjima, komunikacijom ili suradnjama s inozemstvom. Nemojte se iznenaditi ako naiđete na suparništvo, natjecanje ili neprijateljstvo!

 

 

S druge strane, imajte na umu da se možete osloniti na nadređene osobe ili autoritete ako vam bude trebalo.

 

Zdravlje i moral

 

 

Ožujak je dosta naporan mjesec za vas, psihički i fizički. Stres može donijeti i zdravstvene poteškoće. Vaša je dužnost da se pobrinete za svoje zdravlje i da budete uravnoteženi. U prvom dijelu ožujka 2018. godine mogući su upalni procesi, zarazne bolesti ili nezgode. Budite oprezni!

 

 

U drugom dijelu mjeseca vaš imunitet bi mogao pasti zbog umora ili kroničnih bolesti, u nekim slučajevima zbog ozljeda.

 

 

Savjet

 

 

Izbjegavajte sukobe, posebno u drugom dijelu mjeseca!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor:tarot-horoskop.com

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *