Ako popijete samo jednu šolju ovog čaja na dan, vaše tijelo će doživjeti veliki preobražaj (RECEPT)

Svakodnevni život i konzumiranje nezdrave hrane dovodi do toksina u našem organizmu.Čaj opušta ali i liječi jer one najteže otrove koje unosimo svaki dan u organizam, ovaj čaj izbacuje kroz urin i stolicu.

 

 

Proces čišćenja jetre je vrlo jednostavan, i ne moramo posjetiti doktora, jer se to može učiniti na potpuno prirodan način – koristeći mentu.

 

U to se uvjerila Amra H. koja je s nama podijelila ovaj recept i koja je, kako kaže nakon njegovog korištenja zaboravila na dnevnu glavobolju i bol u leđima uzrokovane stresom. Čaj opušta ali i liječi jer one najteže otrove koje unosimo svaki dan u organizam, vaj čaj izbacuje kroz urin i stolicu.

 

Također, Amra je, kako je koristila ovaj čaj oslabila i 2 kilograma u mjesec dana, a kaže kako se nije čuvala hrane i nije držala dijete.

 

Ovdje je izvanredan recept

 

Sastojci:

 

šaka svježe mente

sok od limuna

sok od narandže

litar pročišćene vode

organski med

 

 

Kako to pripremiti?

 

Stavite vodu u lonac i ostavite na šporetu. Zatim, stavite mentu i pustite da provri oko 5 minuta. Nakon toga, ostavite da se ohladi. Sljedeća stvar koju treba učiniti je da se limun i sok od narandže iscijede u tu vodu. Možete dodati med za ukus i možete ga probati.

 

Možete piti ovo i hladno ili vruće, to je na vama. To će vam pomoći u procesu čišćenja jetre i to je korisno za proces varenja. Ne bi trebalo da bude sumnje o ovome! Probajte i vidjet ćete rezultate.

 

 

 

 

Izvor: pozivitno

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *