PROČITAJTE OVO UKOLIKO STE UMORNI OD SVEGA: Previše brinete, volite, dajete se svijetu, koji ništa ne pruža zauzvrat

Umorni od igara, koje igramo, laži koje pričamo, nesigurnosti koju pružamo jedni drugima. Mi ne želimo stavljati masku, ali i ostajati naivnim budalama, takođe, nam se ne sviđa. Preostaje nam da igramo mrske uloge i pretvaramo se, jer nismo sigurni u svoj izbor.

 

 

Optimistični ideali, njegovani nekada, sada izgledaju beznadežni i glupi. Ali, kad ste već toliko blizu predaji: napravite još jedan pokušaj, posljednjim atomom snage.

 

 

Mi mnogo više volimo život, nego što možemo da zamislimo, i to je neosporna istina. U stanju smo da dajemo više ljubavi, više nade, više strasti, nego što dajemo sada. Želimo momentalne rezultate, i predajemo se, ako ne vidimo efekte. Osjećamo razočarenje zbog nedostatka povratne informacije, i jednostavno, odustajemo od svih pokušaja.

 

 

Shvatite da niko od nas ne može biti inspirisan svaki dan. Svi se mi iscrpljujemo. Svi mi padamo u razočarenja. Svi se umaramo. Činjenica, ako ste na izmaku snage i umorni ste od života, uopšte ne znači da stojite u mjestu. Svaki čovjek, kojem ste se ikada divili, barem jednom je osjetio poraz u potrazi za svojim snovima. Ali, to ga nije spriječilo da ostvari svoje ciljeve. Ne dozvolite sebi da odustanete bez obzira šta god da ste radili, da li su to svakodnevni rutuali, ili pak, realizacija grandioznih planova.

 

 

Kada ste umorni, krećite se polako. Krećite se mirno, bez žurbe. Ali ne zaustavljajte se. Umorni ste iz sasvim objektivnih razloga. Umorni ste, jer mnogo toga želite da radite i mijenjate. Umorni ste, zato što rastete. I jednom, ovaj rast moći će vas zaista nadahnuti.

 

 

 

 

 

Izvor: uspesnazena

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *