“Поверително от НЛ” стана за смях още със старта си

“Пълна мизерия”, “Тъпотия”, “Провал” са част от най-меките определения за предаването на Николета Лозанова

Николета Лозанова отнесе доста гаври заради "Поверително с НЛ"

Николета Лозанова отнесе доста гаври заради “Поверително с НЛ”

Стартът на шоуто “Поверително от НЛ” беше сред най-очакваните телевизионни събития този сезон. За ужас на създателите му и най-вече на водещата Николета Лозанова обаче вместо очакваните суперлативи, зрителите буквално съсипаха продукцията и водещата с критики.

В онлайн пространството нон стоп излизат нови и нови коментари, буквално осмиващи продукцията и най-вече плеймейтката. ‘Пълна мизерия”, “По-голяма тъпотия не бях гледал”, “Провал”, “Смешно предаване” са част от най-меките определения, които феновете използват за “Поверително”. Нещо повече, някои са толкова крайни, че използват и доста по-груби изрази, сред които и “Ще повърна”. Разбира се, не са подминати и уменията на Николета като водеща. Или по-скоро липсата на такива.

Част от потребителите дори си правят бъзик с плеймейтката, заявявайки, че дори бившият вицепремиер Цветан Цветанов би се справил по-добре като водещ на такова шоу.

Визията на моделката също отнесе сериозни критики като според мнозина прекаляването със солариума, към който е всеизвестно, че Николета е пристрастена, изобщо не е красиво, а смешно и грозно. “От кога да приличаш на препечена баница стана еталон за хубост?”, дивят се форумци.


ПОВЕРИТЕЛНО от NL / 05.10.2013 by cool12312

Източник: Kliuki.net

Удари един коментар!

коментара